FKP-GEAR Riggväska

Namn: FKP-GEAR Riggväska/Rigbag
Yttermått: 31cm x 25cm x 10cm
Pris: 389kr inkl. moms
Till återförsäljare!

En genomtänkt kvalitetsriggväska från Fkp-Gear! Perfekt för streetfishing och fiske där du behöver packa lätt men ändå behöver få med dina dropshotriggar, tafsar, ds vikter, beten med mera.

Väskan har ett hållbart yttre samt plastinlägg i textilskikten för att den inte ska tryckas ihop och slutligen bli platt likt många andra väskor. Bra innerficka för t.ex. måttband, peang, våg med mera. 10 st rejäla pvc-plastfickor för dina riggar och en betesbox med praktiskt flyttbara väggar så att du kan organisera dina beten, jiggskallar etc som du själv önskar. Betesboxen sitter säkert i väskan på kardborre fästen vilket gör såklart att den även går att avlägsna om så önskas.

En grym "allt-i-en" lösning som även får plats i din fiskeväska för de större passen.FKP-GEAR Spöbag

Namn: FKP-GEAR Spöväska/Rodbag
Längd: 126cm för delade 6-7ft spön
Pris: 349kr inkl. moms
Till återförsäljare!

Utmärkt skydd för din utrustning och ett bra sätt att transportera dina upptacklade spön till och från fiskepasset på. Mjukt bärhandtag samt axelrem gör den utmärkt för exempelvis streetfishing. Slitstarkt yttre och ett skyddande inre med kardborrefästen för att ytterligare säkra spöna vid behov. Spöbagen är samtidigt rymlig med gott om plats för två stycken upptacklade 6-7ft spön, samt med plats över för mer!

Ett snyggt och proffsigt sätt att skydda och transportera sina spön på helt enkelt.